Често задавани въпроси

Кой може да използва NET1 Pocket TV?
NET1 Pocket TV може да се използва от всички клиенти на NET1, които са подписали договор за услуга, включваща в себе си достъп до NET1 Pocket TV. Можете да разгледате в кои услуги се включва NET1 Pocket TV ТУК.

Защо не мога да използвам NET1 Pocket TV когато съм клиент на интернет услуга от NET1?
NET1 Pocket TV е услуга, която надгражда и допълва стандартната телевизионна услуга предлагана от НЕТ 1. В следствие на редица юридически фактори NET1 не може да предостави услугата NET Pocket TV за ползване на клиенти, които не използват и услугата Телевизия.

Как се активира NET1 Pocket TV?
За да активирате приложението, трябва да го инсталирате от Apple Store или Google Play Store (в зависимост от вашето устройство). След това трябва да направите регистрация с имейл и парола по ваш избор. След като се регистрирате, трябва да активирате услугата. Това става като въведете клиентския си номер от NET1 в полето за активация. Може да видите клиентския си номер в договора с NET1 или да попитате наш служител в най-близкия офис, или на телефон 0700 35 035. След това приложението е активно.
Важно! Клиентският номер се въвежда еднократно, след което този код винаги ще бъде асоцииран със съответния акаунт (имейл и парола). Няма да се налага повторното му въвеждане.

Колко струва NET1 PocketTV? Мога ли да се абонирам отделно за NET1 PocketTV?
NET1 PocketTV e услуга, която се предоставя като добавена стойност към определени услуги. Тя не се предоставя отделно и няма специално формулирана цена, а съществува само като част от общ пакет.

Как да получа своя NET1 код?
В случай че сте абониран за услуга, включваща в себе си и услугата NET1 PocketTV, може да попитате за вашия код на 0700 35 035 или в най-близкия офис на NET1.

Защо нямам запис на част от каналите?
Записът на съдържание, както и излъчването на каналите, включени в NET1 PocketTV, са обект на договаряне и предоставяне на права. За част от каналите записът на съдържание е юридически ограничен и по тази причина не може да бъде предоставен.

Как да активирам допълнителните устройства?
Единственото, което трябва да направите, е да влезете в приложението с имейла и паролата, с които сте се регистрирали. Може да използвате до 4 устройства към един акаунт. 

Мога ли да използвам NET1 PocketTV на лаптоп или телевизор?
Не. NET1 PocketTV е мобилно приложение разработено специално за таблети и смартфони.

Имам технически проблем/препоръка към NET1 PocketTV, към кого трябва да се обърна?
Винаги може да ни потърсите на нашият телефон за обслужване на клиенти - 0700 35 035.

Как да изтрия устройство?
Може да управлявате вашите устройства от Главно меню - опция "Профил".

Колко MB интернет изразходва приложението?
На практика няма как да се даде точна информация, защото консумацията на трафик зависи от много фактори като итнернет връзката в момента, устройството и др. Препоръчваме при продължително използване на NET1 PocketTV да използвате WiFi мрежа. Можете да изтеглите допълнителен софтуер по ваш избор за изчисляване консумацията на трафик.